Evert Prijs

© Evert Prijs Mijn naam is Evert Prijs en ik ben getrouwd met Carla. Samen wonen we in Wieringerwerf en hebben we twee kinderen.

Tijdens mijn jeugd woonde ik in Amstelveen waar mijn ouders en grootouders bij mij het tekenen hebben gestimuleerd. Zij hebben mij technieken aangeleerd die ik nu nog steeds gebruik.

Na een loopbaan van 32 jaar bij de Koninklijke Marine ben ik de laatste jaren weer actiever gaan tekenen. Mijn interesse lag aanvankelijk voornamelijk in de oude architectuur van Amsterdam.

In de afgelopen jaren zijn, mede door opdrachten uit het recente verleden, mijn onderwerpen uitgebreid naar een veel breder veld met onder andere sterrenbeelden en dieren.

Door mijn werk bij de Koninklijke Marine heeft ook het tekenen van oude (zeil) schepen en het nautisch aspect mijn speciale belangstelling gekregen.

Met deze webpresentatie wil ik u een indruk geven van de tekeningen die ik maak. In mijn On-line galerie (zie rechts op deze pagina) kunt u kiezen uit diverse onderwerpen. "Loop" daarna in uw eigen tempo langs de verschillende tekeningen.

Ik wens u veel plezier bij het bekijken van mijn tekeningen.

Met vriendelijk groeten,
Evert Prijs.
   
 
Evert Prijs - info@evertstekeningen.nl - www.evertstekeningen.nl